Garage-units

 

Bent u een webwinkelier, ZZP-er, MKB-er of een kleine ondernemer die behoefte heeft aan wat extra opslag? Of bent u een particulier met een hobby die om ruimte vraagt? U-NIT biedt u betaalbare en onderhoudsarme werk- of opslagruimte in de vorm van een royale garage-unit. Met een garage-unit van U-NIT heeft u voldoende ruimte om uw spullen, zoals bouwmaterialen, rijdend materieel of voorraad, op te slaan én daarnaast nog te ondernemen. Een multi-inzetbare plek, ook als ondersteuning of aanvulling op uw huidige bedrijvigheid.

Ligging en uitstraling

De garage-units worden gesitueerd op het afgesloten binnenterrein, tegenover de bedrijfsunits. Kwaliteit staat bij de ontwikkeling van de garage-units hoog in het vaandel. De units worden representatief en onderhoudsarm.

 

Van alle gemakken voorzien

De nieuwbouw garage-units worden ruim opgezet en zijn zeer flexibel te gebruiken. Standaard worden de garage-units uitgerust met een stroom-/lichtpunt en een elektrisch bedienbare overheaddeur aan de voorzijde van 2,9 meter hoog. Voor iedere unit komt een eigen oprit met parkeerplaats.

In het kort:

  • Betaalbare en onderhoudsarme werk- of opslagruimte
  • Voor zowel particulieren als ondernemers
  • Standaard uitgerust met stroom-/lichtpunt, afgedopt afvoer-/waterpunt en elektrische overheaddeur
  • Maximale doorrijhoogte van circa 2,90 meter
  • Inclusief eigen parkeerplaats

Bekijk technische omschrijving garage-units >

Bekijk koopsommenlijst garage-units >

Bekijk het aanbod garage-units >