Beleggen in bedrijfsruimte

 

Zoekt u een beleggingsobject in de gemeente Zuidplas? U-NIT biedt u de gelegenheid om te investeren in een geheel nieuw bedrijfs U-NIT of een wobby U-NIT op een verzorgd bedrijventerrein.

De centrale en rustige ligging van Zevenhuizen in de Randstad maakt deze plaats een ideale locatie voor een zekere investering op langere termijn.

Beleggen in een nieuwe bedrijfsruimte

Vooral voor kleinere bedrijven is het soms lastig om flexibele huisvesting te vinden. Bent u zelf ondernemer en betaalt u op dit moment relatief veel huur voor uw bedrijfshuisvesting? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor de aankoop van een eigen bedrijfsruimte, die u geheel naar uw zin kunt maken. Ook als investeringsobject ter verhuur zijn kleinere, multifunctionele units zeker courant.

 

Beleggen in één of meerdere garageboxen

Een wobby U-NIT is uiterst flexibel en biedt u de mogelijkheid om tegen een relatief laag instapbedrag te investeren in nieuw en onderhoudsarm vastgoed. U kunt ervoor kiezen om de wobby U-NIT zelf te benutten en het object puur als belegging te beschouwen op de lange termijn. Het is echter ook mogelijk de wobby U-NIT te verhuren. Juist het flexibele karakter van een wobby U-NIT maakt een vlotte verhuur mogelijk, waardoor u een maandelijks rendement behaalt op uw investering. In een groeiend dorp als Zevenhuizen is er ongetwijfeld vraag bij particulieren en bedrijven naar stallings- en opslagruimte. Bovendien bevinden de wobby U-NITS zich bij oplevering op een verzorgd en goed onderhouden bedrijventerrein. Dit komt de verhuurbaarheid en waardevastheid van uw investering ten goede.

Wilt u meer weten over de financiering of te verwachten rendementen? Wij wisselen graag van gedachten met u over de mogelijkheden.