Maatwerk in bedrijfsruimte

 

Het aankopen van een nieuw bedrijfspand is waarschijnlijk geen alledaagse bezigheid voor u als ondernemer. Het team van U-NIT denkt daarom graag met u mee. Wij gaan met u om de tafel en inventariseren wat u nodig heeft. De basisopzet van de bedrijfsunits biedt u optimale flexibiliteit qua invulling.

Ligging en uitstraling

De bedrijfs U-NIT worden gesitueerd in het nieuwe Bedrijfskwartier. De helft van het aantal bedrijfs U-NITS komt direct te liggen langs de Koning Willem-Alexanderlaan en zal daarmee uitkijken op de nieuwe, aangrenzende woonwijk Koningskwartier. De andere helft van de bedrijfs U-NITS zijn gesitueerd op het afgesloten binnenterrein, tegenover de wobby U-NITS.

Divers aanbod

Alle bedrijfs U-NITS worden uitgevoerd met een overheaddeur van 4,10 meter hoog en een loopdeur aan de voorzijde van het pand. Daarbij heeft iedere unit een eigen oprit met twee parkeerplaatsen. De bedrijfs U-NITS worden tevens uitgevoerd met een verdieping. Binnen het aanbod bedrijfs U-NITS worden twee verschillende types onderscheiden, die in kleine mate van elkaar verschillen. Type F is het type dat komt te liggen op het afgesloten binnenterrein, tegenover de Wobby U-NITS. Er is een uitvoering F1 (hoekligging) en F2 (tussenligging). Dit type heeft een plat dak, verdiepingsvloer en twee parkeerplaatsen.

 

Type H is gesitueerd langs de Koning Willem-Alexanderlaan en zal uitkijken op de woonwijk Koningskwartier. Dit type is er in drie uitvoeringen. De units die op de hoek liggen, zijn uitvoering H1. Het merendeel van de tussenunits zijn uitvoering H2. Twee van de tussenunits zijn type H3; deze hebben een zadeldak. Alle units van type H hebben een verdiepingsvloer en twee parkeerplaatsen.

Op het terrein mogen alle bedrijven uit milieucategorie 1 en 2 zich vestigen. Voor meer informatie kunt u hier een document downloaden met een uitgebreide omschrijving van milieucategorie 1 en 2 volgens het bestemmingsplan van de gemeente Zuidplas.

Daarnaast zijn ook de volgende types bedrijvigheid toegestaan:

  • Opslag met internetwinkel van maximaal vijftien procent van het vloeroppervlak, met een maximum van 50 m².
  • Niet-zelfstandige kantoren, vijftig procent van het vloeroppervlak met een maximum van 2000 m².

Wilt u meer weten over de regelgeving en het bestemmingsplan? Neem dan gerust contact met ons op, wij bekijken graag de mogelijkheden voor huisvesting op deze locatie met u.

In het kort:

  • Flexibele en comfortabele bedrijfs U-NITS
  • Centrale locatie in de Zuidplas en gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen
  • Inclusief gedeeltelijke verdiepingsvloer en twee parkeerplaatsen
  • Inclusief elektrische overheaddeur van 4,10 meter hoog en een loopdeur
  • Standaard voorzien van vloerverwarming en warmtepomp op de begane grond
  • Standaard voorzien van een pantry en sanitair

Bekijk de technische omschrijving van de bedrijfs U-NITS >

Bekijk koopsommenlijst bedrijfs U-NITS >

Bekijk het aanbod bedrijfs U-NITS >