U-NIT: rustig in de Randstad

 

Zevenhuizen bevindt zich op een ideale locatie in de Randstad, op geringe afstand van Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Gouda. Via de N219 bent u binnen 5 minuten op zowel de A20 richting Rotterdam als de A12 richting Den Haag. Ook is Zevenhuizen met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De Qliner heeft een vaste halte en met de reguliere buslijnen 175 en 177 reist u snel richting de grote steden. Het metronetwerk van Rotterdam is bereikbaar via het nabijgelegen Nesselande. Voor uzelf en eventueel personeel is Zevenhuizen per auto en met het openbaar vervoer dus uitstekend bereikbaar.

De bijzondere ligging maakt dat Zevenhuizen een uitstekend alternatief is voor ondernemers die zich willen vestigen in de Randstad, maar liever niet op een grootstedelijk en grootschalig bedrijventerrein. Ook als ondernemer met roots in de Zuidplas vormt de locatie van U-NIT een perfecte uitvalsbasis.

 

Ondernemen in de Zuidplas

Zevenhuizen maakt deel uit van de gemeente Zuidplas, een gemeente waar circa 40.000 mensen wonen. Zuidplas bestaat, naast Zevenhuizen, uit de kernen Moerkapelle, Moordrecht, het grotere Nieuwerkerk aan den IJssel en de buurtschap Oud Verlaat. Zevenhuizen zelf is een kleinschalig, maar vitaal dorp. De komende jaren groeit het dorp met circa 1200 woningen. In het centrum en de directe omgeving vindt u verrassend veel voorzieningen en ook horecagelegenheden. Een deel van het centrum wordt de komende jaren herontwikkeld. U-NIT bevindt zich nabij de woonwijk Koningskwartier, die op dit moment in aanbouw is.

In het kort:

  • Binnen 10 minuten op de A12 of de A20
  • Prima openbaar vervoer
  • Voldoende parkeervoorzieningen