De aankoop van een U-NIT financieren

12/04/2019
terug naar overzicht >

Wanneer u overweegt om één van de u-nits in Zevenhuizen aan te kopen voor uw bedrijf, wilt u uiteraard graag op korte termijn helderheid hebben over een eventuele financiering. Het is dan prettig om snel te horen of de financiering haalbaar is, en zo ja, tegen welke voorwaarden. Hiervoor werken wij samen met het Financieringsgilde.

Aankoop U-NIT met een zakelijke financiering

Bij de aankoop en financiering van een bedrijfspand spelen de financiële situatie, maar ook de huisvestingsbehoefte en verwachtingen van uw bedrijf uiteraard een rol. Bastiaan Breugem van Financieringsgilde adviseert u graag bij het aanvragen van een financiering en begeleidt u tijdens dit proces. Overweegt u het bedrijfspand als privépersoon aan te kopen? In dat geval raadpleegt u eerst uw particuliere adviseur. Het kan zijn dat deze adviseur u, rekening houdend met uw persoonlijke situatie, toch adviseert om te kiezen voor een financiering op zakelijke voorwaarden. In dat geval kan het Financieringsgilde voor u verschillende verstrekkers van zakelijke financieringen benaderen. Ook begeleiden zij het aanvraagtraject voor u.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een zakelijke financiering voor één of meerdere bedrijfsunits? Neem dan contact op met onze persoonlijke adviseur bij dit project, Bastiaan Breugem via 085-8640303.