Maak kennis met onze makelaars

12/04/2018
terug naar overzicht >

Bent u geïnteresseerd in een garage- of bedrijfsunit, dan zal u worden geïnformeerd en begeleid door één van de ervaren makelaars die bij dit project zijn aangesloten. We stellen ze graag aan u voor.

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Van Herk Bedrijfsmakelaars is een ervaren speler op het gebied van bedrijfsonroerend goed, taxatie en beleggingen in regio Zuidplas. Van kantoor in hartje centrum tot horeca in het landelijk gebied, van belegging tot winkelpand, van bedrijfshal tot bouwgrond, deze makelaar weet vraag en aanbod samen te brengen. Ze geven vakkundig advies op basis van ervaring en onderscheiden zich met een vooruitstrevende werkwijze, zoals sociaal netwerken en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Van Leeuwen Makelaars

Van Leeuwen Makelaardij begeleidt al ruim dertig jaar huizenverkopers in het gehele proces van waardebepaling tot de uiteindelijke verkoop en overdracht van de woning. Daarnaast is Van Leeuwen Makelaars ook bekend het verkopen van bedrijfspanden. Samen met u bepalen ze de beste strategie, die het beste past bij pas en uw aan- of verkoop. Iedereen is uniek, dus maatwerk is altijd de sleutel tot succes!

Goud Bedrijfshuisvesting

Bij Goud Bedrijfshuisvesting begint alles met een goed gesprek. Als ondernemer moet u uw aandacht verdelen over vele zaken, terwijl u zich vooral wilt richten op datgene waar u goed in bent. Goud helpt u hierbij en neem uw zorgen uit handen tijdens het proces. Goud bedrijfshuisvesting is een deskundige op het gebied van regionale huisvesting. Een jonge en snelgroeiende aanbieder met ruim dertig jaar ervaring in bedrijfsonroerend goed in de regio Rijnmond.