Start verkoop

25/06/2019
terug naar overzicht >

De datum is bekend: op maandag 2 juli a.s. gaan de 32 garage- en 26 bedrijfsunits op het nieuwe Bedrijfskwartier in Zevenhuizen in de verkoop! In dit bericht leest u meer over de verkoopbijeenkomst.

Het officiële verkoopmoment is op maandag 2 juli 2018 tussen 17.00 en 18.30 uur op het makelaarskantoor van Van Leeuwen Makelaardij in Nieuwerkerk aan den IJssel. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om langs te komen. Het kantoor van Van Leeuwen Makelaardij is gevestigd aan de Kerklaan 38b in Nieuwerkerk aan den IJssel. Op de verkoopbijeenkomst kan persoonlijk kennis gemaakt worden met het verkoopteam van U-NIT en kan de interesse in één of meerdere units worden besproken. De makelaars kunnen de mogelijkheden van het project nader presenteren en alle vragen beantwoorden. Ook is de brochuremap van het project dan beschikbaar met aanvullende informatie. De informatie biedt een duidelijk overzicht van het beschikbare aanbod en mag mee naar huis worden genomen om op het gemak nog eens doorgebladerd te kunnen worden.

Bent u niet in de gelegenheid om naar het verkoopmoment te komen? Na maandag 2 juli is de brochuremap met aanvullende informatie op te halen bij één van de makelaars.