Zeilstra VvE Beheer

19/05/2022
terug naar overzicht >

U-NIT komt te bestaan uit garage- en bedrijfsunits. Voor de gemeenschappelijke delen, zoals het binnenterrein en de hekken bij de ingangen, komt een Vereniging van Eigenaren (VvE). Een VvE neemt het beheer van de gedeelde ruimten op zich, en zorgt ervoor dat deze netjes en goed onderhouden blijven. De ontwikkelaar is overeengekomen met Zeilstra Vastgoedmanagement voor het VvE Beheer van het terrein U-NIT.

Zeilstra VvE Beheer biedt sinds 1986 professioneel en persoonlijk VvE beheer door heel Nederland. Ze hebben jarenlange kennis en ervaring in huis als VvE, zowel groot- als kleinschalig. De expertise ligt op financieel, juridisch, technisch én sociaal gebied. Naast het kunnen geven van vakkundig advies zijn ook goede communicatie en persoonlijk contact met belanghebbenden speerpunten voor de organisatie.

Naarmate de bouw vergevorderd is, zullen de kopers van de units verder worden geïnformeerd over de VvE. Meer weten over Zeilstra Vastgoedmanagement? Kijk dan op www.zeilstra-vgm.nl/vve-beheer of neem contact op via 070 – 345 147.